Onze missie luidt: ‘cliënten, op basis van hun wensen, voorzien van hoge kwaliteit thuiszorg’.

Wij leveren zorg op maat, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Het is voor ons belangrijk dat u zelf aangeeft wat u van ons verwacht en waar u ondersteuning bij nodig heeft. Regelmatig evalueren wij met onze cliënten en vragen hen hoe zij onze zorg- en dienstverlening ervaren. Kwaliteit en cliënttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Ons uitgangspunt is om de zorg steeds door dezelfde medewerkers uit te laten voeren. Aangezien wij een kleine en cliëntgerichte organisatie zijn, zijn onze lijnen kort. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor leren onze medewerkers u en uw situatie goed kennen en kunnen zij beter inspelen op veranderingen. Daarbij krijgt u steeds dezelfde gezichten over de vloer en dit zorgt voor een prettige samenwerking en een goede verstandhouding.

ONZE MEDEWERKERS

Er staat bij ons een enthousiast team van medewerkers voor u klaar. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gedreven, hebben passie voor hun werk en helpen u graag. Zij werken ordelijk, hygiënisch en leveren kwalitatieve zorg.  Om u professionele zorg te kunnen verlenen, worden onze medewerkers structureel bijgeschoold. De medewerkers luisteren en kijken naar u om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het met u gaat. Daarnaast overleggen ze regelmatig met u of de verleende zorg nog aan uw wensen en behoeften voldoet.